Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Algemene metaalwerken

Onze hoofdactiviteit is het vervaardigen en plaatsen van steunbalken en pilaren van alle soorten. Deze kunnen dienen om het volledige skelet van een gebouw te vormen of als steunelementen. 

Industrie

De vervaardiging van metalen onderdelen voor industrie is niets nieuws voor ons, doordat we elk project een digitale preview kunnen geven in het  tekenprogramma “Topsolid” zijn de mogelijkheden voor elk project zeer breed. Ook hier nemen we de plaatsing op ons. 

Interieur deuren

Stalen binnen-ramen en -deuren zijn in opmars. Deze bieden we aan in 5 kleuren. We komen aan huis de metingen maken zodat het project perfect past. Zo kunnen we ook samen met onze klanten kijken welke scharnieren en openingsmethodes het best passen voor de specifieke ruimte. Na de gedetailleerde metingen plaatsen we jouw project aan huis. 

Poolhouse ramen en deuren

Met stalen binnen en buiten ramen van staalvol geniet je niet alleen van hun unieke industriële uitstraling, maar ook van het gemak van een meet- en montage service aan huis. Maatwerk op basis van de ruimte van de klant zorgt ervoor dat de stalen binnen en buiten ramen perfect passen, wat de esthetiek en functionaliteit van jouw interieur en exterieur ten goede komt.

Projecten op maat

Heb je een uniek project dat je wil laten uitvoeren? Maar ben je niet zeker of het mogelijk is? Laat ons iets weten en samen met jou kijken we naar welke mogelijkheden er zijn en tekenen we jouw project uit.